Article Marketing Robot

Article Marketing Robot Discussion Forum
It is currently Tue Apr 25, 2017 3:16 pm

All times are UTC - 7 hours




Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 38 posts ]  Go to page 1, 2  Next
Author Message
PostPosted: Thu Feb 03, 2011 12:03 pm 
Offline
Site Admin

Joined: Thu Apr 08, 2010 3:25 pm
Posts: 3656
* Crashing during submission
* Email confirmation for ARB sites

http://www.articlemarketingrobot.com/latest/


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Feb 03, 2011 12:22 pm 
Offline

Joined: Sun Jan 16, 2011 2:01 pm
Posts: 252
Sniper wrote:
* Email confirmation for ARB sites


I'll definitely upgrade here :mrgreen:


Btw, is it possible to confirm the previous ARB signups? or just the future ones? ;)


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Feb 03, 2011 12:41 pm 
Offline
Site Admin

Joined: Thu Apr 08, 2010 3:25 pm
Posts: 3656
If you still have the old emails, then yes.. just reset the history and reconfirm..


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Feb 03, 2011 12:45 pm 
Offline

Joined: Sun Jan 16, 2011 2:01 pm
Posts: 252
Sniper wrote:
just reset the history and reconfirm..


I'm sorry but how would I do that?

Yes I still have my old emails.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Feb 03, 2011 12:56 pm 
Offline
Site Admin

Joined: Thu Apr 08, 2010 3:25 pm
Posts: 3656
Go into step 1b for the account in question and click Reset History, then click the confirm button.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Feb 03, 2011 1:01 pm 
Offline

Joined: Thu Feb 03, 2011 6:37 am
Posts: 3
It's working! IT LIVES!! Iiiits wooooorkiiing!!!!! Mwa hahah mwahahaha MWAHAHHAHAHHAHA............er... sorry..... back to work people.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Feb 03, 2011 1:14 pm 
Offline

Joined: Thu Feb 03, 2011 9:17 am
Posts: 15
yes i tried it too and now i get live link repots with no error and fast.

but it reports no avaible urls too

this can be fixed =?


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Feb 03, 2011 1:21 pm 
Offline

Joined: Sun Dec 26, 2010 4:05 pm
Posts: 146
Turk im sure he will get to it, he always does address every issue he can.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Feb 03, 2011 2:59 pm 
Offline

Joined: Thu Feb 03, 2011 9:17 am
Posts: 15
yes im new on amr but loved developers.there r here with us.

maybe i paid 97$ but they deserve many more money.

good support always.with new non forced update my report problemissue is fixed.

its not a error but there wasnt on old versions this "unavaible url" texts in report.thanks for everything.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Feb 03, 2011 5:39 pm 
Offline

Joined: Sun Jan 16, 2011 2:01 pm
Posts: 252
Sniper wrote:
Go into step 1b for the account in question and click Reset History, then click the confirm button.


I did it, it reconfirmed all my 2,765 emails but when I refreshed my filtered arb sites, no one has confirmed from them :(


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Feb 03, 2011 6:39 pm 
Offline

Joined: Fri Jan 07, 2011 1:18 am
Posts: 20
Hey,

Downloaded 1.0.9.1, hit Run & got this old favorite -

Article Marketing Robot has encountered a problem & needs to close. We are sorry for the inconvenience.


Tried a couple of more times but no success.

What next??

Peter


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Feb 03, 2011 7:04 pm 
Offline
Site Admin

Joined: Thu Apr 08, 2010 3:25 pm
Posts: 3656
Running the file from what location?


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Feb 03, 2011 7:22 pm 
Offline

Joined: Fri Jan 07, 2011 1:18 am
Posts: 20
Downloaded the new file to the desktop, double clicked & hit run.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Feb 03, 2011 8:00 pm 
Offline

Joined: Sun Nov 21, 2010 2:00 am
Posts: 20
Is there something I should know about getting live links?

Before the update to 1.0.8 I would get hundreds of livelinks to each article. Now I barely get 1 for each article! I don't know if this is due to AMR or if all my articles were deleted (scary) or google filtered them or deleted them from the searches or something (also scary).

Can anyone tell me what's going on? To go from hundreds to just 1 livelink per article it has me very worried.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Feb 03, 2011 8:16 pm 
Offline
Site Admin

Joined: Thu Apr 08, 2010 3:25 pm
Posts: 3656
Kirpo, the directions are to run the file from program files/article marketing robot. Please read the material on the latest page.

m2320, have you tried the login method? it might work for you.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Feb 03, 2011 8:42 pm 
Offline

Joined: Sun Jan 16, 2011 2:01 pm
Posts: 252
Sniper wrote:
Kirpo, the directions are to run the file from program files/article marketing robot. Please read the material on the latest page.

m2320, have you tried the login method? it might work for you.


Hi Vince, I think the email confirmation for ARB sites are still not working. I've just checked it. :(


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Feb 03, 2011 8:55 pm 
Offline
Site Admin

Joined: Thu Apr 08, 2010 3:25 pm
Posts: 3656
strange.. it worked for me LOL (i know that's not what you want to hear)

I'm going to redo the email confirmation stuff so sit tight..


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Feb 03, 2011 9:25 pm 
Offline

Joined: Fri Jan 07, 2011 1:18 am
Posts: 20
OK

I opened iy OK from the AMR folder in program files, I then checked Email and None in the Select targets Status window & ran the Sign Up script, then confirmed but I did NOT successfully sign up to any sites.

Why has the number of OK'd sites dropped for 2,200 2 days ago to 750 odd now??

What next Vince?


Peter


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Feb 03, 2011 10:23 pm 
Offline

Joined: Sun Jan 16, 2011 2:01 pm
Posts: 252
Sniper wrote:
strange.. it worked for me LOL (i know that's not what you want to hear)


Did it work in newly signed up sites? or previously unconfirmed sites?

Never tried it in new arb sites yet. :)


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Feb 03, 2011 10:44 pm 
Offline
Site Admin

Joined: Thu Apr 08, 2010 3:25 pm
Posts: 3656
It worked in newly signed up ones.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Feb 04, 2011 12:42 am 
Offline

Joined: Thu Feb 03, 2011 1:34 am
Posts: 13
My firstpost :)

My client just bought AMR just this week and try it to signup bunch of article directories and I got a success about 50% of the total directories. Is this normal?

I also find some wp confirmation emails but AMR haven't recognize the username and password so I have re confirm again, if not mistaken I have 1.0.9. So I will try to update the AMR and find out if it can get those email.

Also are there articlebase, amazines, or articlealley or some major directories in AMR? I could not find them.

Thanks
Rayman


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Feb 04, 2011 1:18 am 
Offline

Joined: Fri Jan 07, 2011 1:18 am
Posts: 20
Hey Rayman,

Go to Step 3 - Select Targets & click on the URL header bar, wait a few seconds & it'll sort in alpha order.

There are some top article directories including ezinearticles.com articlesbase, articledashboard.net, etc


Cheers,
Peter


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Feb 04, 2011 5:37 am 
Offline

Joined: Thu Feb 03, 2011 1:34 am
Posts: 13
Thanks Peter,

I see now the major directories except for articlebase.com. I don't see it, only articlebase.timmaxey.com with the name articlebase.

Do you have in your list? Or maybe its gone already in the list.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Feb 04, 2011 7:04 am 
Offline

Joined: Fri Jan 07, 2011 1:18 am
Posts: 20
Hey Rayman,

We're both wrong, it's actually articlesbase.com (articles being plural) which is the popular PR6 directory and it is included in AMR as is goarticles.com, another popular PR6 directory

Cheers,
Peter


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Feb 04, 2011 9:25 am 
Offline

Joined: Tue Jan 25, 2011 2:01 am
Posts: 3
kirpo wrote:
Hey,

Downloaded 1.0.9.1, hit Run & got this old favorite -

Article Marketing Robot has encountered a problem & needs to close. We are sorry for the inconvenience.


Tried a couple of more times but no success.

What next??

Peter


I also experience the same. It says my AMR expired so I have to download the new version.

I downloaded the new version and I get encountered problem and needs to close.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Feb 04, 2011 9:44 am 
Offline

Joined: Fri Jan 07, 2011 4:25 am
Posts: 32
I'm not getting any live link reports when I run the new version.What is the problem?


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Feb 04, 2011 1:11 pm 
Offline

Joined: Wed Sep 29, 2010 12:41 pm
Posts: 30
I'm getting the "Article Marketing Robot has encountered a problem & needs to close. We are sorry for the inconvenience" error too.

I've tried running it from everywhere I can think of. Program Files takes you Article Marketing Robot Latest Build screen... which gives the error.

What needs to be done to get this to work?
Thanks


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun Feb 06, 2011 7:24 am 
Offline

Joined: Mon Jan 17, 2011 7:16 am
Posts: 12
I tried again and again with different categories, but goarticles says (result) category not chosen.

In the help it says I dont even have to enter the full category name, just a small portion would suffice.
But it doesnt work even if I enter the exact category name (I think I tried case sensitive too)

Sniper can you please check and confirm everything's alright?

With all due respect, this journey from 1.0.7.6 introduced too many errors. It's a new
adventure with every new version. I'm sure you're doing your best, but this ruins the trust
for the AMR. If I start to get suspicious about every step and check the work everytime this is
no more an automation.

I just want to submit articles to directories as the software claims.

Best Regards,


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun Feb 06, 2011 8:01 am 
Offline
Site Admin

Joined: Thu Apr 08, 2010 3:25 pm
Posts: 3656
johndoes wrote:
I tried again and again with different categories, but goarticles says (result) category not chosen.

In the help it says I dont even have to enter the full category name, just a small portion would suffice.
But it doesnt work even if I enter the exact category name (I think I tried case sensitive too)

Sniper can you please check and confirm everything's alright?

With all due respect, this journey from 1.0.7.6 introduced too many errors. It's a new
adventure with every new version. I'm sure you're doing your best, but this ruins the trust
for the AMR. If I start to get suspicious about every step and check the work everytime this is
no more an automation.

I just want to submit articles to directories as the software claims.

Best Regards,


Go submission hasn't changed in ages. They possibly may have updated their submission form which of course would cause AMR to not submit to it. Not everything is with my control, you need to realize this.

The transition from 1076 to now has been rough, and as I have said in the the past, there were some things that came up that were outside of my control and I had to rush the 1080+ versions out the door. There is a lot of things behind the scenes that I don't need to disclose to you, but there is a reason for everything.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun Feb 06, 2011 8:19 am 
Offline

Joined: Fri Jan 07, 2011 1:18 am
Posts: 20
A simple question Vince, are these issues going to be corrected & if so, when?

Peter


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 38 posts ]  Go to page 1, 2  Next

All times are UTC - 7 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
[ Time : 0.060s | 14 Queries | GZIP : Off ]