Article Marketing Robot

Article Marketing Robot Discussion Forum
It is currently Sat Aug 19, 2017 8:53 pm

All times are UTC - 7 hours




Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 29 posts ] 
Author Message
PostPosted: Mon Jan 31, 2011 5:37 pm 
Offline
Site Admin

Joined: Thu Apr 08, 2010 3:25 pm
Posts: 3656
Had to be done as this pc locking is getting out of hand.

I have reset usage across all unlock codes and put the hardware locking back to the way it was.

For Vista/7 users, navigate here:

64 bit:

C:\Program Files (x86)\Article Marketing Robot

32 bit:

C:\Program Files\Article Marketing Robot

Right-click Article Marketing Robot.exe and run as administrator


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Jan 31, 2011 8:51 pm 
Offline

Joined: Fri Jan 14, 2011 1:37 pm
Posts: 21
Thank you Sniper! <3


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Jan 31, 2011 10:25 pm 
Offline

Joined: Fri Oct 29, 2010 6:01 am
Posts: 4
I tried to run this forced update and when I run as admin, the application immediately errors out. I"m running Vista so any support would be greatly appreciated. You can reach me at wealthmakerpro@gmail.com or via Skype at wealthmakerpro. Besides this, your program ROCKS!!


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: 1.0.8.7 -Bug
PostPosted: Tue Feb 01, 2011 3:24 am 
Offline

Joined: Thu Dec 30, 2010 2:40 am
Posts: 11
Hi I am having these two issue with thi snew.. I download & install on a new PC.

1- POP3 setup - Full menu is not visible. I tried to check with different setting in PC.
2- Article sites Check box is not visible.


PLs check & suggest

Thanks


Attachments:
amr.JPG
amr.JPG [ 100.15 KiB | Viewed 25784 times ]
Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Feb 01, 2011 6:10 am 
Offline

Joined: Sat Nov 20, 2010 11:02 am
Posts: 24
FYI, pop3 failed right after the force update.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Feb 01, 2011 10:30 am 
Offline

Joined: Mon Nov 15, 2010 3:52 am
Posts: 10
Problem in Ver 1087

Report => LiveLink
Search For => Currenly Selected Article
Fetch Method => Login and Get Live and Potential Pending
Output as => CVS

The process was never completed, always stop at number 180 of 207
In the Ver 1085 everything goes well.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Feb 01, 2011 11:42 am 
Offline

Joined: Sun Jan 16, 2011 2:01 pm
Posts: 252
I'm now using the 1.0.8.9 version but always got a pop3 test error though my settings are 100% accurate :(


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Feb 01, 2011 11:48 am 
Offline

Joined: Tue Feb 01, 2011 11:42 am
Posts: 3
felixkhoa wrote:
Problem in Ver 1087

Report => LiveLink
Search For => Currenly Selected Article
Fetch Method => Login and Get Live and Potential Pending
Output as => CVS

The process was never completed, always stop at number 180 of 207
In the Ver 1085 everything goes well.


I am getting the same problem, trying to output xml.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Feb 01, 2011 12:27 pm 
Offline

Joined: Mon Nov 15, 2010 3:52 am
Posts: 10
felixkhoa wrote:
Problem in Ver 1087

Report => LiveLink
Search For => Currenly Selected Article
Fetch Method => Login and Get Live and Potential Pending
Output as => CVS

The process was never completed, always stop at number 180 of 207
In the Ver 1085 everything goes well.


I try using ver 1089, but problems still occur


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Feb 01, 2011 1:25 pm 
Offline

Joined: Tue Feb 01, 2011 11:42 am
Posts: 3
Yes, live links is stalling for me in 1089 as well.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Feb 01, 2011 2:18 pm 
Offline

Joined: Tue Dec 14, 2010 6:02 am
Posts: 5
Just to say after the latest update on 64 bit, the freezing and locking up has stopped. :P


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Feb 01, 2011 2:26 pm 
Offline

Joined: Tue Feb 01, 2011 2:20 pm
Posts: 4
Since the forced AMR update my application starts and then goes slowly through the live report and then hangs. Basically this update has broken the build :cry:

Any idea of on the ETA for a stable/fixed release?

Thx.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Feb 01, 2011 3:36 pm 
Offline
Site Admin

Joined: Thu Apr 08, 2010 3:25 pm
Posts: 3656
Looking into it right now.. so far out of 1575 sub I've logged into 420+ sites and no sign of slowing.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Feb 01, 2011 3:46 pm 
Offline

Joined: Tue Feb 01, 2011 2:20 pm
Posts: 4
Sniper wrote:
Looking into it right now.. so far out of 1575 sub I've logged into 420+ sites and no sign of slowing.


Mine slowed around 600 the three times I tried. Just hangs itself and I need to reboot.

Did I mention I bought a PC so I could use this app ;-)

I'm a die-hard mac user these days LOL

Looking forward to the fix.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Feb 01, 2011 3:55 pm 
Offline
Site Admin

Joined: Thu Apr 08, 2010 3:25 pm
Posts: 3656
I found something in WP sites. Some sites have converted over to a script causing an infinite loop. This small fix i am working on has improved the speed.. I'll report back the LL found after this report is done.

edit - found 370 using login method including pending (ones that actually show a URL)

Of those, 212 are approved.

I submitted this article today as well.

Using Author Home page for same article:

238 are approved. Strange oddity in numbers, but i'll take it


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Feb 01, 2011 10:42 pm 
Offline

Joined: Tue Feb 01, 2011 9:11 am
Posts: 5
Sniper wrote:
Had to be done as this pc locking is getting out of hand.

I have reset usage across all unlock codes and put the hardware locking back to the way it was.

For Vista/7 users, navigate here:

64 bit:

C:\Program Files (x86)\Article Marketing Robot.....


Thank you so much! This solved my issue.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Feb 01, 2011 10:54 pm 
Offline

Joined: Mon Nov 15, 2010 3:52 am
Posts: 10
Sniper wrote:
I found something in WP sites. Some sites have converted over to a script causing an infinite loop. This small fix i am working on has improved the speed.. I'll report back the LL found after this report is done.

edit - found 370 using login method including pending (ones that actually show a URL)

Of those, 212 are approved.

I submitted this article today as well.

Using Author Home page for same article:

238 are approved. Strange oddity in numbers, but i'll take it


This problem occurs since ver 1087 to ver 1089
I am currently using ver 1089 (new this morning I downloaded) and win xp operating system

I try livelink report (which I submit with ver 1085, With "Yes" submitted status 202)

What I do:

Report => LiveLink
Search For => Currenly Selected Article
Fetch Method => Login and Get Live and Potential Pending
Output as => CVS

The process was never completed, always stop at number 180 of 202
after I try to be patient for 30 minutes, eventually running to 190 and stopped again for almost 1 hour,
then run again until the number 193, stopped again for 20 minutes and then run again until 198, stopped again until now and never finished.

What should I do, I was frustrated with this problem, because it concerns an order which I should finish.

Since the update ver 1080 until now, always a lot of problems occur every update, this really makes me frustrated. I hope to be back to normal as soon as possible. Sorry about my English language


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Feb 02, 2011 8:08 am 
Offline

Joined: Sun Sep 19, 2010 10:37 pm
Posts: 79
i have 1089 and the submission stop at a particular number. For more than 4 times the same article submitted got stuck at 1409 of 1987 sites.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Feb 02, 2011 9:53 am 
Offline

Joined: Wed Feb 02, 2011 9:48 am
Posts: 1
I'm a new user, so if this is obvious to those of you with more experience, please ignore.

I also had the live links stalling out. I changed from "Login and Get Live and Potential Pending" to "Author Home Page," and it solved my problem. No idea if that's as accurate, but I still ended up with 189 Live Links from a single article, which is a pretty good number for me.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Feb 02, 2011 10:06 am 
Offline

Joined: Sun Oct 03, 2010 1:45 pm
Posts: 8
Post the url to manually update the software.....

I try to right click > run as admin and it puts itself in a loop and when I click NO it goes to your website with manual instructions and immediately closes all browsers so I never see the page.

Right now AMR is dead in the water for me. Worked fine 2 days ago.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Feb 02, 2011 10:19 am 
Offline

Joined: Tue Feb 01, 2011 2:20 pm
Posts: 4
mhuffs9017 wrote:
Right now AMR is dead in the water for me. Worked fine 2 days ago.


Same here. However, as a former coder I know how these things can work. Still, being patient is challenging :shock:


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Feb 02, 2011 1:25 pm 
Offline

Joined: Wed Feb 02, 2011 1:22 pm
Posts: 1
Mine has just died also. When I start the program it says I need to update it and takes me to the download page.

When downloaded and installed, it does the same when the program is again started

Hope you can get it sorted soon mate


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Feb 02, 2011 1:45 pm 
Offline

Joined: Wed Oct 27, 2010 9:21 pm
Posts: 63
I'm in the same boat as steveo. What to do, what to do?..


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Feb 02, 2011 2:43 pm 
Offline

Joined: Sun Oct 03, 2010 1:45 pm
Posts: 8
Same.... LiveLinks hanging. No reporting available.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Feb 02, 2011 3:37 pm 
Offline

Joined: Wed Feb 02, 2011 3:35 pm
Posts: 1
same as stevo. After update it says I need to update again.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Feb 02, 2011 4:28 pm 
Offline

Joined: Wed Feb 02, 2011 4:23 pm
Posts: 1
Hello,

I am having the same problem. I am currently using Windows 7 64-bit. Each time it tells me to update my build and then shuts down and redirects me to the download for the new build. I have updated build various times and have run it in "administrator mode"

Basically the software cannot be run today! Can you give us an idea of when these problems will be resolved?

Appreciate all the help.

Bert


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Feb 02, 2011 5:34 pm 
Offline

Joined: Sat Jan 15, 2011 9:41 am
Posts: 5
berthern wrote:
Hello,

I am having the same problem. I am currently using Windows 7 64-bit. Each time it tells me to update my build and then shuts down and redirects me to the download for the new build. I have updated build various times and have run it in "administrator mode"

Basically the software cannot be run today! Can you give us an idea of when these problems will be resolved?

Appreciate all the help.

Bert


As of today I am in the same boat.. I'm caught in a loop and have nothing usable.. Usually I can just "run as admin" to resolve, but not anymore.

Windows 7 Ultimate x64
AMR Build 1.0.8.9

I have tried everything from restarting and applying update manually, to changing compatibility settings to WinXPSP2, running as Admin, NOT as admin. It's just flat broke.

Upon running the executable, Icon shows in system tray, but it just hangs there for a while.. Eventually, The window does pop, telling me my build is out of date and then redirecting to the manual update page. I have attached the screen cap, but I'm sure you know the one I am speaking of.
Attachment:
File comment: Expired Build Notice
AMR-1.0.8.9.jpg
AMR-1.0.8.9.jpg [ 56.47 KiB | Viewed 25300 times ]

It mentions firewall settings, nothing has changed on my end, but what the hell.. I tried that. I created 2 rules, incoming and outgoing, punching completely wide holes for the AMR executable.. Same thing..

Problems I was experiencing before all was lost;

Running Live Links Reports - Slows gradually and hangs completely near 600 as someone else has reported.
Constant errors, burps, crashes, and faults. Sometimes while submitting, scraping live links, adding large blocks of spintax to article editor, Problem with Wordpress Logins,etc. I wish I could narrow it down a bit for you.


I do have projects that I need to get completed. I'm not in a complete panic yet, but I do hope for some kind of a resolution, very soon..


Last edited by ankh on Wed Feb 02, 2011 5:41 pm, edited 1 time in total.

Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Feb 02, 2011 5:38 pm 
Offline

Joined: Sat Jan 15, 2011 9:41 am
Posts: 5
OK.. Since it mentions Firewall or AntiVirus not ALLOWING a connection. And it doesn't seem to be on our end.. Is there any issue that you know of today, Server Side? Have you checked if the server can communicate with the licensing login, etc? I am not even being prompted for my usual login.. It is simply acting like it cannot communicate with the server.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Feb 02, 2011 5:54 pm 
Offline
Site Admin

Joined: Thu Apr 08, 2010 3:25 pm
Posts: 3656
http://www.articlemarketingrobot.com/forum/viewtopic.php?f=9&t=1091


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 29 posts ] 

All times are UTC - 7 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
[ Time : 0.071s | 16 Queries | GZIP : Off ]